L’Ajuntament de les Borges adquireix una màquina bufadora per millorar la neteja del municipi

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat la compra d’una màquina bufadora, que servirà per complementar l’equip de què disposa la brigada municipal, i millorar així la neteja de la via pública, especialment durant els mesos de tardor, que la neteja s’ha d’incrementar a causa de la caiguda de les fulles dels arbres.

Aquesta nova eina se suma a la màquina escombradora i la resta de maquinària que l’Ajuntament ha adquirit al llarg dels anys per garantir un adequat manteniment i neteja del municipi. En concret, s’ha licitat un contracte menor per valor de 2.208,29 euros, IVA inclòs.

Un dels motius pel qual s’ha considerat adequada l’adquisició és que l’empresa ofereix servei tècnic, necessari per mantenir la màquina i allargar-ne la vida útil i, a més a més, aquest servei tècnic està situat a les Borges, la qual cosa agilitzarà la feina del personal del consistori en cas que calgui fer reparacions.

Una petició de la brigada municipal que augmenta la flota de l’Ajuntament

L’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, ha explicat que aquesta compra és fruit de la petició de la brigada municipal, que necessitava una nova eina per netejar la calçada, a la vegada que servirà per augmentar les eines de què disposa el consistori per millorar el municipi.

Per a Palau, és cabdal que l’Ajuntament inverteixi en maquinària per, de mica en mica, disposar d’estris i màquines per fer diferents tasques i, a la llarga, haver de fer menys contractes de lloguer per disposar d’eines en moments concrets.

L’Ajuntament de les Borges adquireix una màquina bufadora per millorar la neteja del municipi